Úžasný Ivan Trojan: Svůj hlas dal... Už podruhé!

Ivan Trojan

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2021 21:41

Ivana Trojana jsme zvyklí ve filmech spíš vídat, nikoliv jen slyšet jeho hlas. Až to ale opatření umožní a do kin vstoupí jeden nový snímek, budeme si na něj muset zvyknout v nové roli.

Nový snímek režiséra F. A. Brabce Gump – pes, který naučil lidi žít je hotový. Celým filmem provází hlas Ivana Trojana, který už dříve Gumpa namluvil jako audioknihu.

„U audioknihy jsem se řídil především svou představou o příběhu a četl jsem ji víc kontinuálně i podle představ režiséra Lukáše Hlavici. Tady ale hraje obraz daleko důležitější, možná nejdůležitější, roli. Musel jsem se přizpůsobovat obrazu, což už je 'rozkouskovanější' práce,“ svěřil se známý herec s rozdílem mezi načítáním audioknihy a doprovodným hlasem k filmu.

„Myslím ale, že zážitek z četby knížky mi pomohl k tomu, abych do filmu mohl vstoupit lépe a přirozeněji,“ dodal Trojan.

„Ivan Trojan je úžasný. Ví, že nám moc pomáhá, a my mu za to strašně moc děkujeme. Je duší toho psa, to říkal i Filip Rožek. Je to štěstí veliký, že Gumpa mluví právě on, protože on je ten Gump, opravdu,“ dodal režisér snímku F. A Brabec.

Témata: Ivan Trojan