Bára Basiková: Pořád nemá práci, ale hledá! Se zpěvem to moc dobře nevidí!

Bára Basiková.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2021 13:35

V loňském roce měla Bára Basiková alespoň angažmá v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, v současnosti ale pracovní náplň úplně nemá. Proto se rozhodla hledat práci. Kde se všude ptala?

Bára Basiková sice nepatří přímo k popíračům koronaviru, ale dává hlasitě najevo mrzení z toho, jak se kvůli pandemii zastavil život. Ona sama svou profesi provozovat nemůže. „Pořád nemám práci. Myslím tu svou. Zpívání, hraní a tak… A něco mi říká, že letos to stejně ještě nebude,“ napsala na svém blogu.

Během celého ledna se dle slavné zpěvačky nic nezměnilo k lepšímu, naopak se přitvrdilo, když přibyla další pravidla a zákazy. „Ale já pracovat chci a musím, tak chodím na různý pohovory, s žádostí o pracovní poměr,“ přiznala.

„Byla jsem v kojeneckém ústavu, v dětském domově a v denním stacionáři pro mentálně a tělesně postižené. Taky jsem natočila pár drobností. A přesto, že to byly drobnosti, zas a znovu jsem musela na covid testy,“ svěřila se s tím, že je prý podstoupila už 45krát.

Na závěr příspěvku uvedla, že babička, pamětnice druhé světové války, ji vždy nabádala, aby si šetřila. Basiková ironicky poznamenala, že šetřila málo. „A teď to mám. Lidi, musíte mít prostě pořádně našetřeno! Pár miliónů aspoň. Pak vás nic nezaskočí,“ dodala.

Témata: Bára Basiková