Statisíce Čechů přijdou o peníze? Rána pro Brožovou, Hůlku i Etzlera, i oni skončí bez koruny!

Daniel Hůlka 11

Autor: Hrušková, stars24.cz

23. března 2018 10:54

Nedávno jsme vás informovali o ukončení projektu Robinson. Kolem muzikálu byly od začátku samé problémy. Nejdřív to byl konflikt mezi Danielem Hůlkou a Jiřím Adamcem, poté se to celé záležitosti vložila ještě žena režiséra Jana Adamcová. Nyní je to však vážnější důvod, který přípravy zatavil, jsou to peníze. Producentka nyní oznámila, že je bez koruny a nemá jak vyplatit herce ani diváky, kteří si již zaplatili vstupné.

Producentka Ema Krahulíková nezvládla finanční zátěž projektu, a tak vše ukončila jen pár dní před premiérou. Všichni účinkující byli naštvaní, celý proces nacvičování představení je stál mnoho úsilí a nakonec bylo vše zbytečně.

Ke všem rozhořčeným hercům se nyní přidali i diváci, kteří si již zakoupili lístky a nedočkají se ani představení a nejspíše ani svých peněz zpět. „Ano, přes mou prodejní síť byly prodány vstupenky v řádech statisíců. Netuším přesný počet, nejsem u počítače,“ sdělila Krahulíková deníku Blesk.

Na otázku, zda hodlá divákům peníze vrátit, odpověděla: „Nemám! Kde bych na to vzala?“ Podle zdroje deníku Blesk, peníze od diváků použila na placení svých dluhů. Stalo se tedy to, čeho se i zpěvák Daniel Hůlka nejvíce obával, diváci nedostanou zpět své peníze a neuvidí ani slibované představení. Díky sprostému chování producentky muzikálu Robinson, tak přijdou o peníze tisíce lidí.

Témata: Kateřina Brožová Daniel Hůlka Miroslav Etzler