Lucie Šafářová a slova díků: Narozeniny se povedly i v době koronaviru!

Lucie Šafářová slavila 34. narozeniny. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2021 10:33

Lucie Šafářová by si narozeninovou oslavu uměla představit i jinak, ale fantazii momentálně stojí v cestě koronavirová opatření. Proto byla vděčná za to, co pro ni připravili nejbližší v čele s Tomášem Plekancem.

Kdo je oslavencem v těchto dnech, ten má smůlu. Kvůli opatřením proti šíření koronaviru je nemožné uspořádat větší oslavu za účasti přátel. Vyprávět by o tom mohla třeba Lucie Šafářová.

Někdejší tenistka, která je toho času na mateřské dovolené s dcerou Leontýnkou, oslavila ve čtvrtek 34. narozeniny. Dárky, pokud nějaké byly, se nepochlubila, zato zveřejnila snímek s kyticí, kterou pravděpodobně dostala od partnera.

„Děkuji za krásné narozeniny i v covidu!“ vzkázala Šafářová směrem k hokejistovi Tomáši Plekancovi, který je otcem holčičky. Potěšil ji také zájem fanoušků, kteří na ni nezapomněli ani poté, co opustila tenisové kurty.

Věrní příznivci mají pochopitelně datum jejího narození zaznamenané v kalendáři. „Děkuji vám za všechna ta krásná narozeninová přání!“ napsala Šafářová.

Témata: Lucie Šafářová