Tomáš Klus se dočkal? Vysněný dům už stojí, ale…

Tomáš Klus 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. února 2021 16:16 | Aktualizováno: 7. února 2021 22:07

Tomáš Klus využil doby koronavirové pandemie k tomu, aby si s rodinou konečně pořídili vysněný dům. Nemovitost už podle všeho stojí, ale stěhování ještě není na pořadu dne. Pokazilo se snad něco?

Tomáš Klus chtěl už nějaký čas pořídit své rodině odpovídající bydlení. V tomto týdnu konečně mohl oznámit následující. „Už stojí!“ Písničkář je rád, že konečně bude mít ve svém životě tu pravou základnu.

„Už si nebudu muset na čtení pouštět na plný pecky bílý šum do sluchátek. Už budu moct skládat, zatímco Tamarka spřádá a kuje pikle s kámoškama na druhé straně stolu. Už nebudu muset vysávat čtyřikrát denně a učit Kapku s Róďou na starý kolena používat rohožku. Už. Už!“ neskrývá radost.

Nakonec ale populární písničkář musel přiznat, že stěhování ještě není úplně na pořadu dne. „Dobře, ještě chviličku, ale fakt jenom malou, jo?“ napsal na svém instagramovém profilu.

Klus také nezapomněl poděkovat lidem, kteří se na stavbě podíleli. „Na rozdíl ode mě po sobě umíte zanechat stopu a k tomu ještě trpělivě odpovídat na mé ultratupé otázky. Jednou se taky nějakou tu sexychlapárnu naučím a třeba taky něco postavím,“ dodal.

Témata: Tomáš Klus