Eva Burešová: PRVNÍ SLOVA potvrzující vztah s Forejtem!

Eva Burešová (herečka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. února 2021 15:33

Eva Burešová konečně pronesla první slova, ve kterých nijak nezastírá, že s Přemkem Forejtem z pořadu MasterChef tvoří pár. Herečka a zpěvačka zároveň prozradila, proč si to nějaký čas nechávala pro sebe.

Už před Vánoci se Eva Burešová na sociální síti pochlubila, že je zamilovaná. Před několika dny pak konečně následovalo přiznání, když na instagramovém profilu zveřejnila snímky s Přemkem Forejtem.

Původně přitom zatloukala a kvůli spekulacím v médiích se pořádně naštvala. Dodnes v této věci trvá na tom, že několikadenní přítomnost fotografů před jejím domem byla překročením hranic.

V pořadu Limuzína však nyní přiznala, že vztah s kuchařem tajit nechtěla. Chtěla jen, aby na sebe měli čas. „Poznáváte se s tím člověkem postupně a nechcete to hned po týdnu zveřejňovat,“ vysvětlila dle webu idnes.cz.

„Může se stát, že za měsíc ten vztah už nebude existovat a jak pak budete vypadat. Pak vás zase zkritizují z druhé strany,“ dodala hvězda Slunečné, která je přesvědčená, že by ji v takovém případě lidé leccos vyčítali.

Témata: Eva Burešová Přemek Forejt