Anička Slováčková se přiznala: Dost v tom pokulhává!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2021 17:00

Anička Slováčková už je sice zdravá, ale kvůli koronavirovým opatřením má stejně jako ostatní jen omezené možnosti, co může momentálně dělat. Doma se může věnovat jedné aktivitě, zatím v ní ale hodně pokulhává za plánem.

Máme za sebou měsíc a pár dní z nového kalendářního roku 2021, na jehož začátku si mnozí z nás dali jistá předsevzetí. Platí to i pro Aničku Slováčkovou, která se zvídavě zeptala fanoušků, zdali se jim je snaží držet.

Sama přitom přiznala, jak na tom v tomto ohledu je ona sama. „U mě ty, o kterých jsem vám vyprávěla, jakž takž udržuji,“ svěřila se dcera slavných rodičů. Zároveň ale připustila, že to není ideální.

Konkrétně si Slováčková předsevzala, že se bude věnovat literatuře. „Můj cíl přečíst každý měsíc jednu knihu či alespoň jednu za 2 měsíce dost pokulhává. Ale já se k tomu prostě nemůžu přinutit,“ uvedla.

„Já asi prostě potřebuju narazit zase na knížku, která mě vtáhne, a nebudu schopná se od ní odlepit, nebo nevím… Vždycky buď usnu, nebo se za hodinu přistihnu na mobilu,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková