Hvězda seriálu Ulice je těhotná! Herečka Míša Tomešová to tajila až do pátého měsíce

Míša Tomešová 7

Autor: Hrušková, stars24.cz

22. března 2018 16:34

Spekulace o tom, zda je herečka opravdu těhotná probíhaly již nějakou dobu. Nyní je to potvrzeno, Míša Tomešová je těhotná a čeká druhého potomka. Podařilo se jí celou věc tajit až do pátého měsíce těhotenství.

Není to tak dávno, co byla Míša těhotná a teď je to tu zase. S manželem Romanem Tomešem to myslí vážně, proto chtěli, aby se jejich rodina rozrostla ještě o jednoho člena. „Jsme v očekávání, miminko se narodí v srpnu,“ prozradila herečka, známá také ze seriálu Ordinace v Růžové zahradě.

Přiznala také, že potomek nebyl tak úplně plánovaný, ale teď je za to moc šťastná. „My to vlastně plánovali, tedy pár minut. Jednou jsme takhle přišli domů lehce v náladě a říkali si, že máme doma kočárky, všechny věci pro miminko, jsme zvyklí nespat, tak proč to nespojit během jedné vlny,“ sdělila Super.cz Míša, která má s manželem doma již ročního synka.

„Je to fajn, i když jsme nečekali, že to přijde takhle brzo. Ale říká se, že ty neplánované věci jsou vždycky nejlepší,“ doplnila ještě Tomešová.

Ta má i se svým manželem začít zkoušet nový muzikál Vlasy a tak je ráda, že babičky fungují a pomůžou jim nabitý program zvládnout. „ V divadle mi vyšli vstříc, protože premiéra bude až v lednu. Nějak to zvládneme, babičky nám fungují a s Romanem se budeme nějak střídat a kombinovat to,“ uvedla herečka, která je plná optimismu.

Témata: Míša Tomešová