Vendula Pizingerová o polibku s Evou Holubovou: Tohle je pro mě těžké!

Vendula Pizingerová a Eva Holubová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. února 2021 19:19

Dvojnásobná maminka Vendula Pizingerová (48) má sice plno práce s péčí o malého Josefa, přesto ale vzpomíná na dobu před koronavirem. Sama přiznává, že ta svoboda, kterou cítila ještě před rokem, jí prostě chybí!

Vendula Pizingerová na sociálních sítích zavzpomínala, jaké to bylo v době, kdy ještě většina světa nebojovala s koronavirovou krizí. „Minulý rok na tomto krásnem místě, které miluju!“ napsala pod fotku z oblázkové pláže v britském Brightonu.

Jak sama přiznává, tehdy neměla ani tušení, že jí i všem ostatním tak změní život. Vendula Pizingerová má ale v této náročné době i důvod k radosti – loni v říjnu se jí narodil syn. „A už jsem tam byla vlastně s Joskou naším malým,“ dojímá se nad snímkem dvojnásobná maminka, která už tehdy syna nosila pod srdcem.

„Netušili jsme, že můžeme přijít o své blízké, o práci, že se nebudeme potkávat s přáteli, že když dneska ráno budu stát ve frontě na jídlo, tak paní ani neodpoví na pozdrav a bude ukazovat beze slov, ať dodržím rozestup. Jsem srdečným člověkem a tohle je pro mne trochu těžký! Miluju svobodu!“ přiznává Vendula Pizingerová.

Na zmíněném snímku z pláže sedí na oblázcích a dává si polibek s kamarádkou a herečkou Evou Holubovou. „Zaplať Bůh, že jí mam dost uvnitř sebe! Stejně jako Eva! A tak naše svobodná srdce se určitě zase spojí v polibek! S nadějí, že bude líp!“ přeje si Vendula.

Jako maminka na mateřské dovolené má ale prý často jiné starosti. „Jinak hlásím, že mi nic nechybí, protože my mámy na mateřský řešíme jiný peripetie. Tak buďme k sobě ohleduplní, ne s arogancí v rámci ochrany, ale s grácií,“ apeluje na všechny Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová Eva Holubová