Dalibor Janda: Manažer prozradil, jak je to s jeho pamětí!

Dalibor Janda s dcerou Jiřinou v Café 80’s 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2021 10:31

Dalibor Janda zatím nemá kam spěchat, protože opatření proti koronaviru znemožňují konání koncertů. Pokud by se ale potvrdily informace o ztrátě paměti, hrozilo, že se bude muset písně učit znovu. Jak to tedy je?

Dalibor Janda bezpochyby nechtěl strávit úvodní týdny roku 2021 v nemocnici, ale náhlé zdravotní problémy si hospitalizaci vyžádaly. Slavný pacient podstoupil operaci a už by měl být z nejhoršího venku.

Momentálně už je oblíbený zpěvák v domácí rekonvalescenci a musí dodržovat klidový režim. Po kytaře podle svých slov zatím moc nesahá, protože potřebuje především relaxovat.

Jeho další působení na scéně teoreticky mohla ohrozit ztráta paměti, o které se spekulovalo v médiích. Pokud by se mu vytratily z hlavy texty písní, bylo by to hodně špatné. Tyto domněnky se ale naštěstí nepotvrdily.

„Rozhodně se fanoušci nemusí obávat, že by pan Janda ztratil paměť a podobné nesmysly, které probíhají v posledních dnech některými médii. Paměť mu slouží velmi dobře,“ cituje server idnes.cz manažera Karla Murína.

Témata: Dalibor Janda