Barbora Poláková udělala po rozchodu drsnou věc! Vůbec ji nepoznáte!

Barbora Poláková má nový účet 9

Autor: Hrušková, stars24.cz

22. března 2018 20:37

Barbora Poláková je úspěšná zpěvačka, která si svoji tvorbu skládá sama. Letos obdržela další ocenění Anděl 2018 za videoklip Po válce. Právě v něm si ostříhá své dlouhé vlasy úplně na krátko. Tento odvážný čin však logicky vysvětluje.

Krásná Poláková složila píseň na základě vlastní zkušenosti, kdy v minulosti prožívala těžký rozchod. Minulost jí tedy inspirovala ke skladbě po Válce, která popisuje celý proces odloučení s partnerem.

Když přišlo natáčení videa, přišlo jí logické, že si vlasy ostříhá, jako symboliku toho, že něco nového začíná. Sama se přiznala deníku Blesk, že nad tím, zda jí to bude slušet, vůbec nepřemýšlela. Prý to k tomu patří.

 „Já jsem to moc neřešila. Mně to přišlo hrozně dobrý pro ten klip a pro myšlenku toho rozchodu. Po něm chce udělat člověk nový krok jako obraz nového začátku. To mi přišlo perfektní, a proto jsem do toho šla,“ uvedla.

Jejímu partnerovi Pavlovi Liškovi se líbí i s krátkými vlasy. Ten se právě vrátil z tříměsíční cesty ze Střední Ameriky, kde spolu s hercem Janem Révaiem, cestovali na motorkách. Má radost z úspěchu své ženy, která stejně jako v minulém roce, vyhrála hudební cenu Anděl.

Témata: Barbora Poláková