Gabriela Koukalová se ostře opřela do manžela: Tady je jeho reakce!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2021 8:48 | Aktualizováno: 6. února 2021 15:56

Manželství Petra a Gabriely Koukalových se rozpadlo již před nějakým časem, ale oba aktéři celou záležitost dlouho moc nekomentovali. Biatlonistka se ale před pár dny rozpovídala. Jak zareagoval její někdejší životní partner?

Gabriela Koukalová v posledních dnech nebývale otevřeně mluví o svém osobním životě, ve kterém se opět nachází muž. Někdejší úspěšná biatlonistka si po rozpadu manželství našla nového partnera.

Evidentně se jí ulevilo, i když ji spousta věcí stále trápí. Doufala třeba, že se s exmanželem Petrem dokážou na podmínkách rozvodu domluvit jako dospělí lidé, ale nakonec si oba musejí brát právního zástupce.

Koukalová rovněž badmintonistu drsně zhodnotila. „Ten druhý člověk v podstatě jen vycítil šanci, asi mě uměl docela dobře přečíst,“ svěřila se a dodala, že musí dat lidem ve svém okolí za pravdu. „Dneska si uvědomuju, jak jsem měla zavřené oči,“ nechala se slyšet.

Všechny pochopitelně zajímala, jak na slova někdejší životní partnerky zareaguje sám Koukal. Na vyřizování účtů přes média ale nemá náladu. „Nijak se k tomu vyjadřovat nebudu,“ řekl webu extra.cz.

Témata: Gabriela Soukalová