Ladislav Štaidl (†75): Přísně tajné poslední rozloučení!

Ladislav Štaidl

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2021 15:35 | Aktualizováno: 5. února 2021 21:57

Za běžných okolností by se s Ladislavem Štaidlem bezpochyby chtěly rozloučit desítky lidí, kvůli koronaviru, který zkrátil život slavného hudebníka, tomu tak bezpochyby nebude. Co víme o posledním rozloučení?

Pozůstalí po zesnulém Ladislavu Štaidlovi (†75) pochopitelně mají už několik dní smutné povinnosti se zařizováním pohřbu slavného kapelníka a skladatele. Štaidl o uplynulém víkendu podlehl komplikacím spojeným s nákazou koronavirem.

Hudebník měl z dlouholetého působení v hudební branži a šoubyznysu pochopitelně spoustu přátel, z nichž mnozí by se s ním bezpochyby velice rádi naposledy rozloučili. V cestě ale stojí přinejmenším jedna překážka.

Jde o vládní opatření proti šíření koronaviru týkající se pohřbů. Smutečního aktu se podle něj nemůže účastnit více než 15 lidí, z čehož vyplývá, že mimo rodinné příslušníky se už na nikoho moc nedostane.

Poslední rozloučení také dle všech indicií proběhne v naprostém utajení. Zástupci pohřebního ústavu, který má pohřeb zařizovat, webu tn.cz sdělili, že o něm nesmějí poskytovat žádné informace.

Témata: Ladislav Štaidl