Nejdřív ponížil manželku nevěrou, teď jí zasadil další ránu! Tahle ostrá slova Patrasová nerozdýchá!

Felix Slováček 11

Autor: Hrušková, stars24.cz

23. března 2018 9:42

Manželství Dády Patrasové a Felixe Slováčka trvá již řadu let. I když to dlouho vypadalo, že jsou jeden z nejstabilnějších párů showbyznysu, našel si Slováček novou lásku a již čtyři roky s ní žije. Podle vyjádření obou manželů se rozvod zatím neplánuje. Nyní hudebník ukončil domněnky všech, kteří si mysleli, že by se pár k sobě ještě vrátil.

Za chvíli to bude 39 let od jejich svatby. Felix za svojí ženou dojíždí do jejich společné vily. Nedávno byl viděn, jak vozí manželce nákup a i ona sama potvrdila, že u ní často pobývá a normálně žije.

Všechno tedy nasvědčovalo tomu, že se k sobě možná manželé vrátí. Možná i samotná Dagmar doufala, že nakonec manžel přijde zpět napořád. V talk show u Luboše Xavera Veselého udělil manželce hudebník pořádnou ránu a vypadá to, že on má v celé věci naprosto jasno.

Xaver se ho ptal, zda byla pro něj manželka někdy osudovou ženou. Slováček přiznal, že možná v době začátku manželství ano, ale tomu už tak dávno není. „Nebudu teď rozebírat důvody, ale prostě se to s Dádou nedařilo, a to vedlo k tomu, že jsem se seznámil s Lucií. Myslím, že ten vztah končí,“ uvedl hudebník během rozhovoru. Vypadá to tedy, že má ve svých vztazích jasno a chce být pouze s umělkyní Lucií Gelemovou.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová