Miroslav Donutil: Nelehký boj s dlouholetou nemocí!

Miroslav Donutil 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2021 8:50 | Aktualizováno: 4. února 2021 21:48

Miroslav Donutil si představoval oslavy blížícího se jubilea bezpochyby jinak, ale koronavirus mu udělal čáru přes rozpočet. Na nezájem si však rozhodně stěžovat nemůže. V novém dokumentu promluví mimo jiné o boji s dlouholetou nemocí.

Na televizních obrazovkách vídáme Miroslava Donutila tak často, že máme pocit, že je tu s námi odjakživa. V následujících dnech tomu nebude jinak, protože se blíží významné životní jubileum třebíčského rodáka.

V neděli totiž slavný herec oslaví kulaté 70. narozeniny, což pochopitelně ovlivní program České televize, se kterou je neodmyslitelně spjatý. V sobotu bude mít premiéru dokument Pan herec Miroslav Donutil.

Půjde o bilanční dokument, který natočil režisér George Agathonikiadis, blízký přítel populárního herce. Právě díky jejich symbióze se mohou diváci těšit na opravdu upřímnou zpověď.

„Dozvíme se o jeho nelehkém boji s dlouholetou nemocí a samozřejmě se podíváme skrze jeho osobnost i na historii divadel, s nimiž je úzce spjat. Divákovi se otevře nevšední pohled do jeho soukromí i herecké profese, které se věnuje již přes 50 let,“ slibuje ČT.

Témata: Miroslav Donutil