Dvojnásobná maminka Kristýna Leichtová: Nečekaná slova o pos*** zadku!

Kristýna Leichtová a její dcery 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. února 2021 21:44

Herečka Kristýna Leichtová (35) je pyšnou maminkou. Se svými poznatky s rodičovství se pravidelně dělí i se svými fanoušky na sociálních sítích. Teď se pustila do vychvalování své mladší dcerky!

Herečka Kristýna Leichtová je už dvojnásobná maminka a tak má příležitost porovnat, jak se obě její holčičky vyvíjely a jaké ve stejném věku dělaly pokroky. O své poznatky se s fanoušky podělila na sociálních sítích.

„Jako já vím, že se u těch druhých říká, že jsou rychlejší, ale tohle je teda megafofr! 7. měsíc a kousek a ona leze! Ne teda nějaký dálky, ale po kolenou se pěkně došoupe, kam potřebuje. Sama si sedne. Leh už vůbec nefrčí. Když si vzpomenu, jak jsme museli Dorotku přemlouvat, aby se vůbec otočila,“ kroutí nevěřícně hlavou herečka.

A to není jediné, v čem se její dcerky liší. „Příkrm lžičkou ji nebaví, musí to být na skus do ruky! A ta nejhustší věc! Kterou teda zčásti přičítám krizi a tomu, že jsem doma… Na velkou chodí už měsíc jenom na nočník! Žádná nehoda do plenky! Prostě jí 3x denně zkusmo posadím na nočník a ono se to zadaří! Nebude se obtěžovat s pos*** zadkem,“ má z mladší Rozárky radost spokojená maminka.

Navíc si spolu její holčičky začínají čím dál víc rozumět. „A sesterský vztah začíná tak krásně pučet! Ráno se Dorotka vždycky okamžitě ptá, jestli už je Rozárka vzhůru, u jídla Roza nadšeně poskakuje a piští, když Dorotka dělá blbosti, a večer ji Dory objímá a říká 'mám tě ráda',“ popisuje Kristýna, jak to teď u nich doma chodí. „Já vím ze Vás to nejspíš vůbec nezajímá, ale já si to tady prostě odložím jen tak pro sebe,“ směje se herečka.

Témata: Kristýna Leichtová