Yvetta Blanarovičová v péči lékařů: Kvůli nepozornosti dopadla jako Jan Žižka!

Yvetta Blanarovičová si zranila oko 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. února 2021 14:58

Stačí chvíle nepozornosti a je zle! Své o tom může vyprávět i herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová (57). Ta pár dní strávila jako pirát - musela totiž nosit pásku přes oko!

Yvetta Blanarovičová se před pár dny zranila. Fanouškům se ukázala s obvazem přes oko! „Člověk má dvě ruce, dvě nohy...atd.. stačí chvilka, no a mám na chvíli jen jedno oko. 'Větev z jehličí, oko poničí… V Motole se postarali, o tebe, ty nemehlo, bolest zdárně potlačili, spěchat tě dnes doběhlo.' Lidi, stačí chvilka, a jsem nemožná jak pilka,“ popsala zpěvačka, co se jí vlastně stalo.

Jak se ale zdá, svůj stav brala s humorem, příspěvek doplnila hastagy #zručnostnadevse a #zizkatobylborec. Kolegyně Blanarovičové se ji snažily všemožně podpořit. „Nicméně sexy,“ směje se zpěvačka Leona Machálková. „Když seš s jedním okem, šampaňským se posil lokem! Uzdrav se, papa,“ popřála jí Halina Pawlowská.

Jak se ale zdá, zranění oka nebylo tak vážné, za čtyři dny už se Blanarovičová mohla opět na svět dívat oběma očima. „Už mám obvazy dole. Vidět na jedno oko je jako mít jen půlku hlavy. Do všeho jsem narážela, xkrát jsem přelila skleničku,“ svěřila se fanouškům.

Díky svému stavu si ale něco uvědomila. „Všechno je k něčemu dobré. Takže.. zdravý nemocného těžko pochopí. I tahle zkušenost poslouží tomu, abych si vážila svého a byla soucitu k jiným,“ dodala na sociálních sítích Yvetta Blanarovičová.

Témata: Yvetta Blanarovičová