Ilona Csáková mezi demonstranty: Zpěvačka cítí zmar, takhle vysvětlila svou účast!

Ilona Csáková 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. února 2021 10:25 | Aktualizováno: 2. února 2021 22:01

Na Ilonu Csákovou byl kvůli její účasti na demonstraci proti opatřením dotázán i prezident Miloš Zeman, který zopakoval, co řekl již dříve. Sama zpěvačka se pokusila vysvětlit fanouškům, proč o víkendu protestovala.

Ilona Csáková podle svých slov přijala nabídku, aby s kamarádem Romanem Horkým na demonstraci vystoupili. Název akce „Jsme lidi, nás nevypnete!“ označila za výstižný.

„Bohužel covidová doba rozděluje společnost, maří mezilidské vztahy a likviduje naše životy. Proto jsme naší písní podpořili tuto akci proti drsným opatřením vlády. Sami za sebe i za všechny občany, kterým není lhostejná nejen naše budoucnost, ale i budoucnost našich dětí a dalších generací,“ konstatovala zpěvačka.

Csákové také zaznamenala jisté informace, k nimž se musela vyjádřit. „Podotýkám, že jsme já i Roman nebyli součástí žádné politické kampaně, jak se píše v některých médiích,“ uvedla.

„Chci touto cestou poděkovat všem, kteří jste v tom mrazivém odpoledni na Václavák dorazili včetně organizátorů a dalších účinkujících. Velmi si toho vážíme, protože Vám – stejně jako mně a Romanovi – není lhostejné, co se v naší zemi odehrává,“ dodala Csáková.

Témata: Ilona Csáková