Gabriela Koukalová nic neutajila: NOVÝ VZTAH!

Gabriela Koukalová s novým partnerem. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. února 2021 8:55

Gabriela Koukalová měla v posledních týdnech nějaké tajnosti, včera ale musela jít s pravdou ven. Na sociální síti přiznala, že má nového chlapce, kterého rovnou ukázala na fotografii.

V září Gabriela Koukalová po mnoha měsících spekulací, které se táhly již od předloňského podzimu a její tehdejší účasti ve StarDance, potvrdila, že její manželství s badmintonistou Petrem Koukalem se rozpadlo a směřuje k rozvodu. K němu definitivně došlo koncem října.

Vypadalo to, že někdejší úspěšná biatlonistka se bude věnovat především profesnímu životu, když přijala výzvu a stala se moderátorkou pořadu ShowTime. Nyní se však ukázalo, že ani po osobní stránce nijak nezahálí.

Na instagramovém profilu totiž v pondělí zveřejnila fotografii s pohledným mužem, z něhož se vyklubal její nový partner. „Krásný večer, co na to říct. Pěkně si nás ti novináři dnes dali,“ uvedla.

„V týhle malý zemi se spousta věcí ví i dřív, než se stanou. V tomto případě je to ale pravda. Rozhodla jsem se hodit nezdary za hlavu a jít dál. Mám chlapce z Berouna a je to sympaťák,“ dodala Koukalová.

Témata: Gabriela Soukalová