Monika Absolonová vyrazila kolegům dech: Takovou změnu nikdo nečekal!

Absolonová, Monika 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. února 2021 19:17

Zpěvačka Monika Absolonová (44) úplně změnila image! Díky odvážnému novému účesu pořádně prokoukla a taky omládla. Reakce jejích kolegů jsou k nezaplacení!

„Ano, jsem to já,“ směje se Monika Absolonová na instagramu zveřejnila své nejnovější fotky. Na první pohled vypadá opravdu jinak, než jsou její fanoušci zvyklí! Změnila totiž účes, teď má vlasy úplně nakrátko!

Za normálních okolností by do tak zásadní proměny asi nešla, teď ale využila jedinečnou příležitost. „Jestli má tahle divnodoba nějakou výhodu, tak to, že je jedno, co mám na hlavě. A tak si plním sny a experimentuju... Chtěla jsem mít platinu - splněno, chtěla jsem nakrátko - splněno dnes,“ pochvaluje si zpěvačka, která teď kvůli koronaviru tráví většinu času doma se svými syny.

„Naposled jsem byla takhle nakrátko, když mi bylo 10 let...“ zavzpomínala Monika na své dětství. „Tak a teď ještě ať odroste platina a pomalu se můžu vrátit k normálním vlasům, normálnímu životu a snad i ke zpívání. Tak schválně, kdy to zhruba bude,“ posteskla si Absolonová.

Přátelé a kolegové zpěvačky jsou z její nové image úplně nadšení! „Hustýýýýýý!!!! Krááása!!!!“ rozplývá se herečka Jitka Čvančarová. „Zlato, Tobě sluší všechno, moc hezký. A navíc Ty to máš i v hlavě dobrý,“ vzkázala Monice zpěvačka Leona Machálková. „A dop*dele… Náhodou ti to sekne!“ má jasno Aleš Háma. „Za mě absolutní pecka,“ přidal se i Roman Vojtek. 

Nejen fanoušci měli problém Absolonovou po této změně poznat. „Ty jo, já tě nepoznala...super,“ přiznala Yvetta Blanarovičová. „Sluší ti to,“ souhlasí Ilona Csáková. „Moc dobrý a zajímavý, jsi úplně nová!“ nešetří chválou Tereza Kostková. „To má šmrnc,“ myslí si herečka Dagmar Havlová.

Témata: Monika Absolonová