Skutečný stav Dalibora Jandy? Huríkán osobně poslal fanouškům vzkaz!

Janda, Dalibor

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. února 2021 17:57

Zpěvák Dalibor Janda (67) je na tom, zdá se, mnohem lépe! Kvůli zdravotním problémům musel před nedávnem podstoupit operační zákrok, teď je ale vše na dobré cestě! Potvrdil to sám "Hurikán" ve vzkazu pro fanoušky!

Zpěvák Dalibor Janda neprožil právě veselý začátek nového roku. Musel se totiž potýkat s nepříjemnými zdravotními potížemi, kvůli kterým musel být dokonce hospitalizován v nemocnici, kde podstoupil operaci. Jak se ale zdá, zpěvák je na tom už mnohem lépe. Dokonce fanouškům poslal povzbudivý vzkaz.

„Vážení přátelé, fanoušci a kamarádi. Moc vás všechny pozdravuji po krátké nedobrovolné odmlce. Asi všichni víte, viděli jste a slyšeli jste určitě i z médií, ať už pravdivě nebo polopravdivě, jak už to u nás bývá, že mě náhle postihl závažný srdeční problém,“ uvedl zpěvák na facebooku.

Podrobnosti podle něj v tuto chvíli nejsou důležité. „Důležité je především to, za co Vám chci všem od srdce poděkovat - a to za stovky sms zpráv, e-mailů a Vaší osobní podporu. Moc mě to povzbudilo, myslel jsem na vás a dál myslím a věřím, že rekonvalescence bude probíhat v pořádku a co nejdřív Vám pošlu video pozdrav,“ slibuje Janda.

Ocenil také práci zdravotníků, kteří o něj v uplynulých dnech a týdnech pečovali. „Zároveň touto cestou bych chtěl pozdravit a poděkovat pánům doktorům operatérům z Vinohradské nemocnice a všem, co se o mě starali (jsou to prostě borci),“ nešetří chválou.

Na závěr se obrátil na všechny Čechy a varoval je před zlehčováním současné epidemiologické situace. „Vám všem přeji hlavně ZDRAVÍ, nedejte na jakékoliv primitivní a hloupé názory o tom, že covid není nebezpečný a buďte ostražití, je to jen všechno na nás a na našem ZDRAVÉM rozumu. Dávejte na sebe pozor, mám vás rád,“ dodal Janda, který svůj vzkaz podepsal slovy „váš Dalibor“.

Podle některých zpráv měl mít Janda kromě zmíněných zdravotních obtíží také problémy s pamětí. To jeho dcera Jiřina označila za nesmysl. Dodala, že je vše na dobré cestě a že i paměť jejímu otci slouží stále dobře,

Témata: Dalibor Janda