Anička Slováčková nechápe vyjadřování dnešních dětí: Jak je to možné?

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. února 2021 10:26

Anička Slováčková je velice populární na sociálních sítích, kde si všímá toho, jak se vyjadřují dnešní děti kolem 12 až 15 let věku. Sympatickou herečku a zpěvačku to nepříjemně zaskočilo.

Aničku Slováčkovou vyděsily některé komentáře na sociálních sítích. „Co je to teď za trend, že slečny píšou pod svá videa, nebo fotky tady na sociálních sítích ‚vypadám jak ****‘ apod.? Jak je možný, že tohle o sobě řekne třináctiletý člověk?“ napsala s tím, že se jí z podobných vyjádření dělá zle.

Podle jejího názoru by o sobě teenageři měli psát v dobrém. „Zvlášť v takhle mladém věku, kdy se nám tvoří vůbec nějaký pohled sám na sebe, budujeme si nějakou sebedůvěru, sebevědomí,“ konstatovala a prozradila, za co je vděčná.

„Jsem fakt hrozně šťastná, že když mně bylo těch 12-15 let, tak sociální sítě neměli takovou popularitu, jako nyní. Vidět pořád to ‚dokonalé‘ v takovém věku musí být šíleně těžké. Když vidím, jak je to pro mě těžké teď,“ uvedla herečka a zpěvačka. Na druhou stranu je ale ráda, že se na sítích „v dobrém“ řeší i nedokonalosti.

Na závěr však Slováčková připustila, že možná jen nerozumí trendům. „Holky, kluci, myslete na sebe v dobrém. Křičte o sobě do světa, že jste super, protože jste super! Dávejte na sebe pozor ne jen fyzicky, ale i psychicky,“ vzkázala.

Témata: Anna Slováčková