Kristelová a Řepka prolomili mlčení! Tohle vyjádření může zahýbat celou kauzou!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 15

Autor: Hrušková, stars24.cz

21. března 2018 11:04 | Aktualizováno: 22. března 2018 9:51

Kateřina Kristelová a její partner toho už mají zřejmě dost. Na své sociální síti zveřejnili video, ve kterém se vyjadřují k celé kauze. Jde o zasílání erotických inzerátů jeho bývalé manželky Vlaďky Erbové, která celou věc ohlásila policii, ta případ nyní prošetřuje. Údajně měl pár během dovolené v Lucembursku zaplatit právě za zveřejnění inzerátů. Erbová v tom má jasno, vše prý pramení od současné přítelkyně Kateřiny. Jak to vidí druhá strana?

Zdá se, že Kateřina a Tomáš mají z celé kauzy legraci. Na zveřejněném videu se k celé věci staví s humorem a dělají si z toho srandu. „Každej den se nás ptají lidi, kdy už konečně půjdeme do basy. Ptají se mě, jak to vydržíme ty dva roky v base. A já říkám, že dva roky je málo, já jich budu mít pět,“uvádí bývalý fotbalista Tomáš Řepka.

„My jsme vlastně oba dva způsobili dopravní nehodu. Když jsme ujížděli, tak se nám do toho zamotal exekutor, kterého jsme srazili. Pak jsme stihli vyhodit dva obchoďáky do vzduchu a ještě jsem si stačil vykrást svůj barák a ukrást svý prachy,“ naráží Řepka zřejmě na incident s bývalou manželkou Erbovou, Kristelová celou dobu se smíchem přikyvuje.

Kateřina, po dokončení vyjádření svého partnera, také řekla pár vět. „Prostě jsme naše fanoušky chtěli ujistit a taky bohužel zklamat hatery, že určitě do vězení nepůjdeme a že nikdo nebyl odsouzen. Já budu stát za Tomášem při jakékoliv životní situaci, která se mu stane. On je pro mě člověk, který je naprosto neprávem vláčený nejrůznějšími věcmi,“ sdělila Kristelová ve videu.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka Vlaďka Erbová