ŠOK pro fanoušky Slunečné: SVATBA představitele hlavní role Lambory?!

Lukáš Langmajer a Marek Lambora před oltářem. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2021 16:56

Když jsou mladí herci na očích a zároveň nezadaní, je o ně ze strany pohledných dívek velký zájem. Jistě se s tím setkal také Marek Lambora. Povedlo se snad herci utajit svatbu?

Marek Lambora si díky divácky mimořádně úspěšnému seriálu Slunečná získal spoustu fanynek, které by o něj jistě rády usilovaly. Ovšem na sociálních sítích se dnes objevily fotografie ze svatby, na níž stanul před oltářem.

Snímek konkrétně zveřejnil herecký kolega Lukáš Langmajer, který ho doplnil vysvětlujícím textem. Díky tomu už opravdu každému došlo, že jde pouze o jejich vtípek.

„Dnešní den nejen můj syn dostane vysvědčení, ale i jiní, kteří mají štěstí, že jsou dostatečně mladí, že mohou být školou povinní. Zdá se tedy, když je tak slavnostní den, že je na čase jít s pravdou ven,“ uvedl mladší ze slavné bratrské dvojice.

„Produkce mě zavrhne a mnozí nepozdraví, čtyři procenta oslaví a dívky zapláčou, že jejich idol přiznal, s kým chce životní cestou jít. Tedy tak je to s námi, děkuji odvaze mého muže (ženy?) Marka Lambory,“ dodal Langmajer.  

Témata: Marek Lambora Lukáš Langmajer seriál Slunečná