Herečka Těžká žijící v polyamorii: Lidé si to pletou s nevěrou! Přišlo jasné vysvětlení!

Tereza Těžká s manželem a partnerkou. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. ledna 2021 11:01

Česká herečka Tereza Těžká se v poslední době ocitla pod drobnohledem kvůli svému pozoruhodnému životnímu stylu. Polyamorie není nevěra, snaží se vysvětlit fanouškům. Jak to tedy je?

Tereza Těžká ze snímku V síti na sebe v poslední době neupozorňuje jen nominací na Českého lva, ale také upřímné zpovědi o tom, jak s manželem žijí v polyamorii. To znamená, že udržují více vztahů.

Herečka nyní na sociální síti přiznala, že se setkává s komentáři o nevěře. S tím ale zásadně nesouhlasí a rozhodla se lidem vše vysvětlit. „Význam slova nevěra podle slovníku je uskutečnění takových kontaktů s jiným člověkem, které mohou partnera citově zraňovat, což rozhodně není koncept polyamorie,“ uvedla.

„Pro zdravé polyamorní vztahy je oproti nevěře potřeba dobrovolný informovaný nadšený souhlas všech zúčastněných,“ konstatovala Těžká s tím, že by v takovém případě nemělo být nic zatajováno.

Zkrátka to tedy znamená, že ani u polyamorie není nevěra zcela vyloučena. „Nevěra nebo podvádění existuje i v polyamorních vztazích - v případě překročení/porušení domluveného,“ dodala.

Témata: Tereza Těžká