Jak je na tom Týnuš Třešničková? Ukázala obličej i nového přítele s ošklivou minulostí!

Týnuš Třešničková se po čase ukázala bez make-upu 24

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. února 2021 13:15

Od děsivé nehody Týnuš Třešničkové (25) už uplynuly více než dva roky. Přestože jsou na její kůži stále ještě stopy po popáleninách, vypadá dnes youtuberka skvěle. Dokonce se polchlubila novinou - v jejím životě je nový muž!

„Jedna #nomakeup a #nofilter fotka,“ napsala Týnuš ke své nejnovější fotce na instagramu. I když není ani dva roky po ohnivé nehodě, ke které došlo v Turecku, úplně v pořádku, díky práci lékařů je na tom mnohem lépe. Jizvy v obličeji už nejsou téměř vidět.

„Postupem času se cítím každým dnem komfortněji nenalíčená a možná je to i tím, že jsem mnohem více psychicky v pohodě a o to lépe se asi vše hojí a pleť vypadá lépe. Některé jizvičky sice jsou stále narůžovělé, mám pigmentové skvrnky po tom, jak se kůže hojila, ale jsem to já a nikdy nebyla chvíle, kdy bych se neměla ráda,“ prozradila fanouškům známá influencerka.

Právě sebeláska je podle ní to, co ji pohání pořád vpřed, aby o sebe pečovala a pleť se stále zlepšovala. „Ten pokrok od toho, jak jsem vypadala před rokem, je obrovský. Je to sice ještě dlouhá cesta, ale to i vy jste obrovskou motivací, která mě pohání. Takže děkuji za ty milé zprávy a komentáře, znamená to pro mě hodně,“ ocenila fanoušky za jejich neutuchající přízeň.

Týnuš, vlastním jménem Kristýna Třešňáková, se také nedávno pochlubila novým přítelem. Dlouho se po jejím boku objevoval o deset let starší podnikatel Viktor Hájíček, který s ní byl i na osudné dovolené v Istanbulu. Jezdil za ní dokonce do tamní nemocnice, když se ještě léčila. Už před nějakou dobou se ale rozešli.

Za přelomu roku ale přiznala, že je v jejím životě nový muž. Na instagramu zveřejnila fotku ze společného Silvestra v Alpách. Podle Blesku je novým přítelem Týnuš podnikatel Ladislav Bisenius, který za pašování drog dostal dříve deset let ve vězení.

Témata: Týnuš Třešničková