Gabriela Boučková promluvila o těhotenství: Intenzivní kopance do žeber!

Gabriela Bendová a Libor Bouček 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2021 14:56

Libor Bouček se brzy stane otcem, za což pochopitelně hodně vděčí své manželce Gabriele. Kráska se o těhotenství rozpovídala na sociální síti. Co všechno prozradila?

Jak vás stars24.cz informoval, Libor Bouček v pondělí oznámil, že se s manželkou Gabrielou těší na miminko. Také nastávající maminka se na instagramovém profilu dlouze rozepsala o těhotenství.

„Nepřestávám být překvapována, čeho je vlastně ženské tělo schopné. Od fáze otazníků a zpochybňování toho, že uvnitř vzniká nový život, až po chvíle intenzivních kopanců do žeber, natahování se, škytavky a dalších důkazů toho, že touha žít mezi námi může nabrat nebývalou sílu,“ uvedla.

Doma si teď podle jejích slov užívají ve dvou příval lásky. „A s radostí přijímáme úsměvy našich nejbližších, kteří s námi toto období prožívají. Je to krásný. A přitom tak omráčivě normální,“ konstatovala.

„Protože nemá smysl ztrácet čas spekulacemi, jsem ráda, že v náznaku mohu ukázat tu milou pravdu. Rodina. To nejcennější společenství nás lidí. Už brzy. Spolu. Ve chvíli, kdy z úsečky stane se trojúhelník. Přeju si zdraví, klid a štěstí. Nic víc,“ dodala Gabriela Boučková.

Témata: Gabriela Bendová Libor Bouček