Plekanec a Šafářová plánují: Kdy bude svatba? A co další dítě?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. ledna 2021 20:27

Lucie Šafářová (33) a Tomáš Plekanec (38) se už loni zasnoubili. Zatím se ale zdá, že s veselkou nespěchají! Ve společném rozhovoru promluvili o tom, jaká by měla být jejich svatba a zda plánují dalšího potomka!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec patří mezi nejsledovanější české páry současnosti. Jejich vztah je pod drobnohledem už od počátku – a to i proto, že když si spolu začali, byl hokejista ještě oficiálně ženatý se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, se kterou má dva syny.

Zároveň prozradil, že svou partnerku obdivuje a že začátek jejich vztahu byl pro oba velmi složitý. Dnes je ale prý Lucie jeho velkou oporou.  Teď jsou spolu už více než dva roky, za tu dobu se jim narodila dcerka Leontýnka a taky se stihli zasnoubit.

Jak se ale zdá, svatba zatím na obzoru není. „Nic nás netlačí a žádný konkrétní termín zatím nemáme,“ uvedl Plekanec v pořadu Život ve hvězdách. Podle Šafářové navíc nebude jejich veselka úplně tradiční. Vzhledem k tomu, že jsou oba sportovci, by se měla nést právě v tomto duchu. Detaily ale zatím prozradit nechtěla.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Pár prozatím ani neplánuje dalšího potomka, na druhou stranu se ale oba exsportovci shodují, že tohle téma je u nich otevřené. „Máme teď hodně radostí i starostí a takto nám to zatím stačí,“ vysvětluje Lucie Šafářová.

Plekanec je podle jejích slov dobrý táta, který se stará, přebaluje plenky a s roční dcerkou se dokonce často dělí o svou snídani. A i když je holčička hodně akční, je poněkud nespavá. „Leontýnka je velmi akční dítě. Máme co dělat, abychom ji udrželi chvíli v klidu. Sporty ji asi bavit budou,“ myslí si bývalá tenistka.

Tatínek ovšem doufá, že z ní nebude hokejistka – hlavně proto, že ženy v hokeji to prý nemají jednoduché. Zřejmě tak skončí spíše u tenisu jako její maminka. A na ledové ploše se asi nebudou prohánět ani jeho synové z prvního manželství.

I když prý mají chlapci pohyb v krvi, v tátových šlépějích zatím nekráčí. „Kluci jsou na sporty šikovní, hrají dvakrát týdně tenis a dělají i nějakou gymnastiku, to jim jde. Jsem rád, že sportují a nějak mi nevadí, že to není zrovna hokej,“ dodává Tomáš Plekanec.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová