Další vyjádření Erbové! Ukázala prstem na toho, kdo stojí za celou erotickou kauzou!

Vlaďka Erbová 18

Autor: Hrušková, stars24.cz

20. března 2018 15:27

Již jsme vás informovali o případu Vlaďky Erbové a jejího bývalého manžela Tomáše Řepky. Ten údajně nechal zveřejnit, spolu se svojí současnou partnerkou Kateřinou Kristelovou, inzerát v němž Erbová nabízí erotické služby. Ta se k celé záležitosti vyjádřila se znechucením a nevěří, že by tenhle nápad pocházel z hlavy jejího bývalého partnera.

„Jsem přesvědčená, že strůjcem všeho je Kateřina Kristelová, protože Tomáš by vymyšlení takovéto konstrukce nebyl schopen. Je manipulován a ovlivňován svou současnou přítelkyní. Žila jsem s ním skoro osm let a troufnu si říct, že ho znám velmi dobře. Nikdy nebyl zastáncem a příznivcem žádných sociálních sítí, počítač nikdy neovládal a nepoužíval. Nevím, čím jsem si zasloužila takovou pozornost jeho partnerky, že má neustále potřebu mě řešit a hlavně mi ubližovat,“ uvedla Erbová deníku Blesk.

Tomáš Řepka sice tvrdí, že Kateřina s tím nemá nic společného, ale důkazy mluví proti němu. Policie nyní vyšetřuje oba. „Vzhledem k tomu, že prověřováním zjištěné a odůvodněné skutečnosti nasvědčují tomu, že byl spáchán trestný čin a že ho spáchaly určité osoby, policejní orgán rozhodl o zahájení trestního stíhání Tomáše Řepky a Kateřiny Kristelové,“ stojí v usnesení podle serveru.

Erbovou nejvíce mrzí, že tomu budou vystaveny děti. Nechce, aby se jim smáli spolužáci ve škole. Nechápe, jak celá věc mohla někoho napadnout. Podle ní by se měl chovat Řepka jako správný otec a nevystavovat svého syna takovým veřejným kauzám. 

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka Kateřina Kristelová