Dalibor Janda: Z nejhoršího by měl být venku, ale… Ztráta paměti!

Dalibor Janda s dcerou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2021 15:35 | Aktualizováno: 25. ledna 2021 21:59

Dalibor Janda si úvodní týdny roku 2021 jistě představoval jinak, nechtěl je strávit v nemocnice. Teď je ale rád, že se tam o něj dobře postarali, i když se to neobešlo bez nečekaných komplikací.

Už týden se fanoušci strachují o Dalibora Jandu, jehož zdravotní stav se náhle zhoršil předminulý víkend. Sanitka jej odvezla do nemocnice, kde musel zpěvák podstoupit operační zákrok. Díky péči lékařů by však již měl být z nejhoršího venku.

Jeho dcera Jiřina Anna se nechala slyšet, že to „vypadá velmi nadějně“. Také uvedla, že s tatínkem mluvila - a jak se později ukázalo - nebyla sama. Slavného pacienta totiž kontaktovali i kolegové z hudební branže.

Server ahaonline.cz s odkazem na web životvčesku.cz cituje producenta Františka Janečka, podle jehož slov má být trojnásobný Zlatý slavík dost otřesený. „Vůbec neví, co se stalo. Na nic si nepamatuje,“ nechal se slyšet.

Snad tedy Janda co nejlépe využije faktu, že opatření proti šíření koronaviru v podstatě znemožňují konání koncertů, k rekonvalescenci. Fanoušci ho totiž jistě chtějí ještě vidět na pódiu.

Témata: Dalibor Janda