Heidi Janků skončila v nemocnici: Zpěvačka se ošklivě zranila!

Heidi Janků 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. ledna 2021 19:19

Zpěvačku Heidi Janků (58) potkala nepříjemná věc! Musela urgentně do nemocnice. Na vině ovšem není covid-19, jak by se v dnešní době asi dalo čekat, ale něco úplně jiného!

Heidi Janků má za sebou nepříjemnou událost. Skončila dokonce v péči lékařů! „Covid se mi úspěšně vyhýbá, ale úrazy přitahuju jako magnet,“ posteskla si zpěvačka, která na sociální sítě nahrála svou fotku s rukou v sádře.

Nejde ovšem o žádný sportovní úraz, důvod zranění je mnohem prostší. „Jestli si myslíte, že to mám ze sáňkování nebo z jiné sportovní aktivity, omyl! To takhle přecházíte zasněženou silnici, podjedou vám nohy a vy si sednete rovnou na svou ruku (naštěstí levou). Takže si ji zlomíte v zápěstí a ještě taky vykloubíte,“ popsala zpěvačka, co se jí vlastně stalo.

Se zraněním samozřejmě musela do nemocnice. Naštěstí si ji tam ale nenechali. „Děkuju panu doktorovi z Nemocnice Vrchlabí, že mi ruku narovnal (relativně bez bolesti) i mým nejlepším kámoškám, že se o mě postaraly,“ ocenila pomoc zdravotníků i svých přítelkyň Heidi Janků.

Témata: Heidi Janků