Monika Bagárová: Strach z cestování s dcerou? Zpěvačka promluvila!

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2021 8:38

Někdo si na to troufne velice brzy, jiný vyčkává. To by se asi ve zkratce dalo říct o cestování s malými dětmi. Přístup k tomu musí zvolit také Monika Bagárová, o jejíž názor se fanoušci velice zajímají.

Monika Bagárová se v loňském roce stala maminkou a určitě dobře ví, že cestování s malými dětmi je odnepaměti velkým a ožehavým tématem. Sama se o tom ostatně v uplynulých dnech mohla na sociálních sítích přesvědčit.

Na instagramovém profilu totiž zveřejnila fotografii, na níž se sluní o moře. Archivní, jak se později ukázalo. „Need it,“ dala zpěvačka jasně najevo, že chce podobný výlet uskutečnit, hned jak to bude možné.

Některé uživatelky sociálních sítí však nabyly dojmu, že někdejší účastnice i porotkyně SuperStar si u moře užívá právě teď. Pochopitelně je zajímalo, zdali s sebou vzala několikaměsíční dceru. „Maminka by bez Ruminky necestovala. Teprve nás to čeká,“ vysvětlila Bagárová.

Z rodiny tak zatím cestuje pouze Moničin partner a otec její dcery Makhmud Muradov, který se vždy musí dopravit do dějiště zápasu MMA. Naposledy se mu to o uplynulém víkendu vyplatilo.

Témata: Monika Bagárová