Markéta Konvičková tomu nechce věřit: Kdyby mi to někdo řekl, smála bych se!

Markéta Konvičková s dcerou Amálkou. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. ledna 2021 17:27

Markéta Konvičková je momentálně maminkou na plný úvazek, protože své povolání beztak nemůže kvůli opatřením provozovat. O to víc se tak věnuje mateřským a dalším povinnostem, až se tomu sama diví.

Markéta Konvičková se v loňském roce stala maminkou a nejspíš byla dopředu smířená s tím, že se tím v jejím každodenním harmonogramu leccos změní. Nakonec se ale ona sama diví tomu, co všechno je teď jinak.

„Kdyby mi někdo řekl, že v 7 hodin ráno už budu mít nakoupeno, uklizeno, navařeno, vypráno, nachystáno a sednu si na 20 minut k telce s kávou, když domácnost spí, tak bych se asi hodně zasmála,“ svěřila se na instagramu.

Podle sympatické zpěvačky bylo nutné úplně přetočit režim. „Musela jsem si úplně přetočit režim a chodím spát ve 20 hodin a vstávám ve 4 ráno. Když jsem zabrala o půlnoci, jak jsem byla zvyklá, a malá ve 2 vzhůru, byla jsem rozbitá,“ přiznala.

„To nemluvím o tom, že 3 hodiny v kuse jsem nespala ani nepamatuju, ale tohle všechno za to prostě stojí. A jak se říká, kdo málo spí, má hodně zážitků,“ dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková