Má to s manželem „těžký“? Česká herečka žijící v polyamorii vysvětlila, proč je vdaná!

Tereza Těžká (herečka) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. ledna 2021 14:30

I v souvislostí s nominací na Českého lva se lidé začali více zajímat o Terezu Těžkou z filmu V síti. Zjistili tak, že herečka udržuje hned několik vztahů, zároveň je ale vdaná. Jak jim to s manželem klape?

Osobní život Terezy Těžké, herečky nominované na Českého lva za snímek V síti, se dostal pod drobnohled až v poslední den, kdy se o ní začalo psát dokonce i u našich sousedů na Slovensku. Může za to fakt, že žije v polyamorii, udržuje tedy hned několik vztahů.

Přesto má manžela, což se rozhodla lidem vysvětlit na sociální síti. „S Honzou jsme se vzali před rokem a půl po pěti letech vztahu, došli jsme k tomu, že je to součástí cesty, kterou chceme, aby se náš vztah ubíral,“ konstatovala na instagramovém profilu.

Těžká uvedla, že v době svatby už oba udržovali další vztahy. „Vůbec ale nebyly tak hluboké, vážné a dlouhodobé, jako jsou ty, co máme teď. Oba jsme cítili, že to tak má být a toho rozhodnutí jsme ani jeden den nelitovali,“ napsala.

„Se všemi o tom otevřeně mluvíme, naše manželství naše ostatní vztahy nijak neoslabuje ani jim nepřekáží, kromě toho, že další partnery už si vzít nemůžu, ale to neznamená, že by snad tyto vztahy byly něco méně. Kolik párů dneska žije šťastný život a v manželství vůbec nejsou?“ uzavřela to herečka řečnickou otázkou.

Témata: Tereza Těžká