Bára Mottlová pro stars24.cz: Prozradila, kdo je její pan Božský a čemu se teď věnuje!

Barbora Mottlová Rozhovor 6

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

24. ledna 2021 12:40

Barbora Mottlová je česká herečka, moderátorka, modelka a pro mnohé i sex symbol. Ani v této těžké době nezahálí, a jak sama říká, kouká po otevřených možnostech. Pro stars24.cz prozradila, čemu se momentálně věnuje, jaký byl její rozchod s Mužem roku 2016, kdo jí přivedl k otužování a mnoho dalšího.

Báro, jak se máte? Jak zvládáte situaci kolem covidu?

Neříkám, že doba je zlá. Doba je, jaká je. A já se s tím prostě, musím popasovat. Po divadle a kolezích se mi nesmírné stýská a nemůžu se dočkat, až se vše vrátí do normálu. Ale protože jsem žena činu, pořád na sobě pracuji a vzdělávám se. Kamarádka mi řekla o možnosti dělat realitní makléřku. Zatím mám jen zkušenosti z té druhé strany, ale ta myšlenka se mi tak zalíbila, že už se vesele školím a čeká mě zkouška a certifikace. Zaměřuji se hlavně na off market, neboli jak já rada říkám "podpultovky" a taky na investice do realit. Beru to jako skvělou příležitost rozšířit si obzory. Až budu zase vesele hrát, určitě budu v makleřině dál pokračovat.

Nafotila jste sexy snímky ve zlatých plavkách? O co šlo? Jak se při takovém focení cítíte? Stydíte se?

Fotila jsem pro Playboy a pro novou kolekci Fashion Island. Obě focení byly velmi sexy. Cítím se vždy skvěle. Mám ráda svoji ženskost a smyslnost. Už od mala, jsem toužila být sex-symbol, teď žiju jeden ze svých dětských snů.  A jestli se stydím? No, mám celulitidu jako každá a přetékající špíčky taky, i když mě často nazývají bohyní, dobře vím, že jsem člověk se svými nedostatky, jen se musí umět nosit.

S Mužem roku 2016 Josefem Kůrkou jste se rozešli. Co bylo důvodem? A jste momentálně sama?

S Pepíkem jsme se rozešli, protože náš vztah už vyčpěl. Nechci zůstávat ve vztahu, který nefunguje. Být sama je skvělé. Naprosto nesrovnatelné s neuspokojujícím vztahem. Ano, jsem sama a mám neskutečnou pohodu. Užívám si po svém. Ne, že bych bůhví, kde lumpačila, ale ten svobodny vzduch je opravdu k nezaplacení.

Jste velmi akční žena! Chodíte se otužovat do Vltavy. Stále v tom pokračujete? Kdo vás k tomu přivedl?

Přivedla mě k tomu moje zhýčkanost. Jsem děsná zimomřivka, a to mě vždy dost omezovalo. Až jsem si jednou řekla dost a šla jsem proti tomu. Viděla jsem na sociálních sítích, že se kamarád takhle chodí koupat, tak jsem se jednou přidala a už to jelo! Teď už v tom nepokračuji, ale na jaře bych se k tomu určitě chtěla vrátit. Teď jsem ale začala konečně pořádně s běháním. V tomhle roce mám výzvu, že uběhnu 1000 kilometrů. Zatím mám dobře nastartováno.

Kdo a co vám nejvíc v této těžké době chybí?

Zbožňuji kina, divadla, večírky a tak. Ale co mi chybí úplně nejvíc, to je jít si jen tak svobodně posedět s kamarády do hospody, dát si něco dobrého, a prostě se bavit s přáteli.

Jak by měl vypadat váš pan Božský?

Můj pan Božský je prostě chlap, který si je vědom svých kvalit, a tak nemá potřebu je někomu strkat pod nos. Většina chlapů má asi pocit, ze mě musí ohromit a všechno co umí, dělají, kde všude byli a od čeho všeho mají klíče, mi musí naservírovat. Tak to vůbec není. Chci pohodáře, co se rád směje, který na sobě pracuje, má rad společnost a cestování, zvířata a mě. Upřímně.

Chodí vám nabídky na rande? Na sociálních sítích?

Chodí mi jich denně dost. Ale můj pan Božský rozhodně nehledá žádné zkratky ani laciné cesty. Napsat mi na sociální síti zprávu je prostě málo.

Co plánujete do budoucna? Až někdy korona krize skončí?

Plánů a projektů mám hodně, nenechám se covidem nijak brzdit. Pořád se toho dá hodně dělat, vymyslet, tvořit. Je důležité vidět svoje možnosti, ne jen sledovat překážky. Vím, že tahle doba je pro mnohé dost těžká. Spousta lidí krachuje a je mi to nesmírně líto. Proto jsem já jedna z posledních, která si může na něco stěžovat. Skoro rok jsem neviděla jeviště. Ale mě to nezlomí a koukám po dalších otevřených dveřích. Třeba právě ta makleřina. Ale až to skončí, chci ještě více cestovat, chodit mezi lidi a vážit si toho všeho, co jsme brali jako samozřejmost, než nám to zavřeli.

Témata: rozhovor Barbora Mottlová