Eva Pilarová (†80): Příčina smrti zpěvačky konečně ODHALENA!

Eva Pilarová oslavila loni v říjnu 55 let na scéně, kde jí mimo jiné hostovali i Wohnouti. Nyní se karta otáčí, a Eva hostuje Wohnoutům 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2021 14:00 | Aktualizováno: 22. ledna 2021 22:00

Až deset měsíců po smrti Evy Pilarové je definitivně jasno, co za jejím odchodem stálo. Vdovec Jan Kolomazník se rozhodl zatočit se všemi spekulacemi, které kolem toho dodnes kolovaly.

Za necelé dva měsíce uplyne již rok od smrti Evy Pilarové (†80), kterou v závěrečných měsících trápily přetrvávající zdravotní potíže. V závěru života se o ni staraly boromejky v pražských Řepích.

V době odchodu slavné zpěvačky se ovšem vyrojily nejrůznější spekulace o příčině smrti, což souviselo s tím, že právě v březnu loňského roku se v Česku poprvé potvrdil výskyt koronaviru.

„Nebyla to ani rakovina, ani covid, jak potom vznikaly fámy - že umřela na covid. Protože třináctého vyhlásili covid a ona 14. března ráno zemřela na selhání ledvin,“ prohlásil nyní pro server super.cz vdovec Jan Kolomazník.

Spouštěčem potíží byl úraz, který si Pilarová přivodila, když upadla ve svém bytě. Skončilo to zlomeninami nohy a ruky, jenže místo uzdravení se postupně přidávaly další a další problémy.

Témata: Eva Pilarová