Ewa Farna zaskočila fanoušky: Ukázala bříško a prozradila žhavou novinku!

Ewa Farna 17

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. ledna 2021 21:45 | Aktualizováno: 28. ledna 2021 22:02

Zpěvačka Ewa Farna (27) ani v době covidové nelení! Pro fanoušky má jedno velké překvapení. Některé své příznivce ovšem svým oznámením pořádně zaskočila.

Ewa Farna sice nemůže koncertovat před živým publikem, přesto to neznamená, že by doma jen tak lenošila! Pro své příznivce si připravila překvapení – nové album. Protože o něm ale na instagramu informovala polsky, domysleli si Češi, že CD bude jen v polštině.

A to mnohé její tuzemské fanoušky zaskočilo. „Rozumím polsky jen krapet, ale že by nové CD pro Poláky?“ divila se jedna z českých followerek. Farna ale všechny znepokojené obratem uklidnila. „I pro Čechy,“ ujišťuje zpěvačka, která na sociálních sítích píše dvojjazyčně a která své písně zpívá jak v češtině, tak i v polštině.

I když je Ewa dlouhodobě terčem posměváčků kvůli své postavě, ona sama si z toho nic nedělá. Dokonce nazpívala písničku o tom, že má „boky jako skříň“, čímž mnohým zavřela pusu.

Teď navíc ukázala, že jí mateřství svědčí! Rok a půl po porodu syna Artura se, jak se zdá, dostala do výborné formy! Na instagramu teď ukázala odhalené bříško, za které se rozhodně stydět nemusí! Nutno podotknout, že jí to velmi sluší! Toho si ostatně všimli i její fanoušci, kteří nešetří chválou a komplimenty ohledně její postavy! 

Témata: Ewa Farna