Alena Šeredová brzy oslaví 43. narozeniny: Slova o čtvrtém dítěti!

Alena Šeredová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2021 9:43

Alena Šeredová za dva měsíce oslaví 43. narozeniny, což už je věk, kdy většina žen nemá na další děti ani pomyšlení. Jak to má česká modelka? Trojnásobná maminka to prozradila fanouškům.

Alena Šeredová se loni dočkala třetího potomka, prvního se současným partnerem, kterým je italský podnikatel Alessandro Nasi. Po dvou chlapcích, které má s fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem, se dočkala dcery.

Holčička nakonec dostala jméno Vivienne Charlotte, ale jak nyní přiznala na sociální síti, nebyla to stoprocentní první volba. „Sophie, měli jsme Jacqueline, a Charlotte jako první jméno, ale nakonec vyhrála Vivi,“ uvedla na instagramu.

Na Apeninském poloostrově žijící česká modelka si také přiznala chybu při výuce synů českému jazyku. „S Vivi se snažím víc, máme spoustu povídacích her v češtině,“ prozradila.

Šeredová dokonce zodpověděla otázku, zdali si v 42 letech umí ještě představit, že by měla další dítě. „Já si to dovedu představit úplně úžasně a Alessandro by určitě chtěl, protože má jenom Vivinku. Ale už je taky trochu pozdě, ne?“ konstatovala.

Témata: Alena Šeredová