Dalibor Janda: Problémy s jeho nezaměnitelným hlasem?!

Dalibor Janda s dcerou Jiřinou v Café 80’s 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2021 14:14 | Aktualizováno: 21. ledna 2021 22:06

Dalibor Janda v posledních dnech nechtěně znervózněl své fanoušky, protože vyšlo najevo, že má velké zdravotní problémy. Týkají se snad i jeho naprosto nezaměnitelného hlasu?

Dalibor Janda je momentálně indisponován, musel být dokonce hospitalizován v nemocnici, protože se u něj vyskytly náhlé zdravotní problémy. Fanoušci už naštěstí mohou být o něco klidnější, nemělo by totiž jít o život ohrožující vztah.

Trojnásobný Zlatý slavík pochopitelně pečuje především o svůj hlas, avšak i s ním měl svého času potíže, a to ještě v dobách minulého režimu. „Ano, nesocialistický hlas. Taky mám ještě schovaný dopis,“ přiznal před lety.

„To byl ještě tehdejší ředitel kultury Batrla v Československé televizi a ten prohlásil, že můj vzhled deformuje myšlení socialistického člověka. Takže já jsem měl vůbec zvláštní označení,“ vysvětlil zpěvák.

Jandu ale nepřízeň vládnoucí garnitury tehdy nemusela nijak zvlášť trápit, protože lidé ho měli rádi. Svědčí o tom vítězství v anketě popularity, kdy jinak kraloval téměř neporazitelný Karel Gott (†80).

Témata: Dalibor Janda