Eliška Hanušová: PRAVDA o pohlaví miminka i konci v Ulici!

Eliška Hanušová (herečka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2021 11:25

Když hrajete v kontinuálně běžícím seriálu a oznámíte těhotenství, vždycky se řeší, co se stane s vaší postavou. Eliška Hanušová, která hraje v Ulici, prozradila divákům to a ještě mnohem více.

Jak vás stars24.cz informoval, Eliška Hanušová, dcera známého herce Miroslava Hanuše, která je sama obsazovanou herečkou, oznámila těhotenství. Mnoho podrobností si ale nejprve nechala pro sebe.

Prozradila je až v rozhovoru pro televizi Nova, pro níž natáčí „nekonečnou“ Ulici. „Skoro do půlky těhotenství mi bylo hrozně špatně, takže to bylo dost krušný, hlavně třeba vstávání,“ nechala se slyšet.

Jak potvrdila, na obrazovkách o ni diváci na nějaký čas přijdou. „Budu mít určitě nějakou pauzu, těším se na to volno s mimčem, ale zároveň zase nechceme, abych se z Ulice vytratila na moc dlouho, takže ta pauza nebude moc dlouhá,“ ujistila lidi.

Co se týká samotného miminka, termín porodu zatím není úplně na pořadu dne. „Ještě má dost času, až někdy na jaře,“ svěřila se Hanušová. „Pohlaví miminka znám i jméno máme, ale necháme si to jako překvapení,“ dodala.

Témata: Eliška Hanušová