Veronika Arichteva: Splněný sen! Je ráda, že to mohla zažít!

Veronika Arichteva 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2021 10:12 | Aktualizováno: 22. ledna 2021 11:58

Tím největším splněným snem je bezpochyby syn Luka, ale Veronika Arichteva nezapomíná ani na jiné zajímavé zážitky. I když jsou třeba několik let staré.

Žhavá současnost cestování moc nepřeje, což platí v případě Veroniky Arichtevy dvojnásob, protože kromě koronaviru je tu ještě fakt, že má malé dítě. „Cestuju aspoň v telefonu a narazila jsem na svůj splněnej sen,“ vysvětlila fanouškům na sociální síti.

Zavzpomínala tedy na cestu do Afriky. „Za těch 11 dní jsme jeepama projeli 2 země, několik safari parků, viděli celou velkou pětku, bydleli po hotelích, lodgích, ale i ve stanech, dost toho vypili, okoupali si prdelky v moři na nádhernejch plážích a poznali fajn nový lidi a taky děti ze sirotčince,“ uvedla.

Sympatická herečka a někdejší účastnice StarDance si dobře uvědomuje, že v následujících letech, pokud vůbec na nějaké dojde, ji čekají jiné dovolené, ty v rodinném vydání.

„Jsem ráda, že jsme to mohla zažít, protože teď s Lukou budem pár let zvířátka na dovolenejch potkávat jenom namalovaný na skluzavkách,“ konstatovala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva