Dominika Gottová ostře: Ivana mi nebude nic diktovat!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2021 9:31

Vztahy v rodině Gottových jsou nadále velice komplikované, což platí především kvůli sporu mezi vdovou Ivanou a nejstarší zpěvákovou dcerou Dominikou. Právě druhá jmenovaná nyní vystoupila s dalším ostrým prohlášením.

V den, kdy Ivana Gottová slavila půlkulaté 45. narozeniny, se k jejím krokům v prohlášení, které má stars24.cz k dispozici, vyjádřila Dominika Gottová. Vdova jí údajně přes své kamarády posílá instrukce, jak se má chovat a ctít odkaz legendárního zpěváka Karla Gotta (†80).

„Přes zpěvačku Ilonu Csákovou mi např. vzkázala, že mi chce pomoci finančně i pracovně pomoci, ale za podmínky, že přestanu komunikovat s několika lidmi ve svém okolí - mými blízkými kamarády, kteří mi neskutečně pomáhají a bez kterých bych padla na dno,“ uvedla nejstarší dcera slavného umělce.

Gottová na tuto výzvu nehodlá přistoupit. „Je zcela mojí věcí, s kým komunikuji a nehodlám se, jako ostatní členové rodiny, podřizovat diktátu paní Gottové, jak jsem již popsala ve své knize Poslední roky s Karlem,“ konstatovala.

„Tatínkův odkaz si připomínám každý den, letos mne, pokud situace okolo koronaviru dovolí, čeká účast na několika vzpomínkových akcí a práce na další knize,“ dodala Gottová.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová