Vlaďka Erbová se vyjádřila k činu Řepky! S tímhle nepočítal!

Vlaďka Erbová 14

Autor: Hrušková, stars24.cz

20. března 2018 20:47

Modelka Vlaďka Erbová promluvila o inzerátu, který měl údajně zveřejnit její bývalý manžel Tomáš Řepka a jeho současná přítelkyně Kateřina Kristelová. Jednalo se o nabízení erotických služeb. Jak jsme vás již informovali důkazy jasně mluví proti nim a i když Řepka tvrdí, že je to jen jeho problém na kamerovém záznamu byli oba. Vlaďka je znechucená jejich činem hlavně kvůli dětem, které to odnesou nejvíc.

"Ano, mohu potvrdit, že 5.3. 2017 bylo Policií České republiky sděleno obvinění otci mého syna Tomáši Řepkovi a jeho současné partnerce paní Kristelové, kteří stojí za útoky na moji osobu na erotických webech,"uvedla Vlaďka Erbová Super.cz.

"Nikdy by mě nenapadlo, že je takové zrůdnosti schopen táta Markuse, který místo dnešního blahopřání dostal velkorysý dárek ke svým šestým narozeninám, tatínkovo doznání. Připravil mu tím úžasné budoucí klima do školního prostředí. Ostudu neudělal jen sobě, ale celé své rodině a blízkým," svěřila se znechuceně.

Místo omluvy, který by byla na místě, se Řepka stále hájí. Brání svoji přítelkyni Kateřinu a tvrdí, že ona s tím nemá nic společného. „Řeší to moji právníci. Katka s tím nemá nic společného. Je to moje věc a jde to za mnou. Trestní stíhání na nás nebylo uvaleno. A hlavně, Kačka v tom nehraje absolutně žádnou roli. Kačky se to netýká. Ano, na záznamech sice je, ale netýká se jí to. Jsme partneři a chodíme všude spolu,“uvedl Blesku.

I Kateřina se k celému případu vyjádřila a všichni byli překvapení, protože po omluvě také ani stopy. „Spojujete mě s událostí, se kterou nemám nic společného. A že jsem vidět na kamerách? Já si můžu chodit, kde chci. Jsem Tomášova partnerka, tak chodíme spolu. Ale s tou věcí nemám nic společného,“ uvedla Kateřina. Bohužel, jak jsme již zmínili, důkazy svědčí proti nim. Policie potvrdila, že v případu stíhá obě osoby zachycené kamerovým systémem.

Témata: Vlaďka Erbová Kateřina Kristelová Tomáš Řepka