Česká herečka nominovaná na Lva šokovala Slovensko! Jsme ve vztahu tři, přiznala!

Tereza Těžká s manželem a partnerkou. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2021 14:54

Českou herečku Terezu Těžkou proslavil film V síti a nově také její přiznání se k polyamorii, kterým si vysloužila pozornost dokonce i na Slovensku. Přišlo navíc ve dnech, kdy se dočkala nominace na Českého lva.

Dokonce i naše východní sousedy šokovala známá a oceňovaná česká herečka Tereza Těžká. Jak upozorňuje web cas.sk, na sociální síti přiznala, že provozuje polyamorii, což je životní styl, kdy osoba žije v několika tolerovaných milostných vztazích.

Na instagramovém profilu zveřejnila fotku s manželem i přítelkyní. „Jsme tři, občas dva a občas dvě!“ napsala na sociální síti. „Z nás tří jsou vytvořené čtyři různé vztahy. Já a Honza, já a Aneta, Honza a Aneta, a my tři,“ konstatovala s tím, že každý z nich má jiný vývoj.

Herečka navíc zodpověděla jednu palčivou otázku. „Pokud se ptáte, jestli spolu spíme, tak ano, spíme. Mně to přijde jako trošku bizarní otázka, jako kdybych se ptala kamarádky, co má přítele, jestli spolu spí,“ uvedla.

Těžkou znají diváci z oceňovaného dokumentu V síti. Za svůj výkon v tomto snímku se tento týden dočkala nominace na Českého lva. „Neuvěřitelný den! A úžasná společnost! Těším se!“ komentovala to.

Témata: Tereza Těžká