Vendula Pizingerová byla šokována Marianem Vojtkem! Co nevhodného udělal?

Vendula Pizingerová 12

Autor: Hrušková, stars24.cz

20. března 2018 20:47

Koncert, kterým se měla uctít památka zesnulého Karla Svobody, se neobešel bez fiaska. O to se postaral zpěvák Marian Vojtko, který během svého proslovu nebyl příliš taktní. Vendula byla v šoku, chtěla pouze v klidu uctít jeho památku a Marian jí udělal čáru přes rozpočet.

Na koncertě přišlo zazpívat mnoho slavných osobností, jako například Eva Pilarová, Martin Chodúr, Monika Absolonová či právě již zmíněný Marian Vojtko. Ten si vzal slovo a vzpomínal na hudebníka netradičně. „Nejvíce si pamatuju na to, když jsem jezdil do Jevan a Karel si mě vždy posadil do studia a přehrával mi nové písně. A kdykoliv jsem na té sedačce ve studiu seděl, tak mi říkal: Víš, kolik ženských jsem tady měl?“ vyprávěl zpěvák před celým publikem.

To samozřejmě Vendulu nenechalo klidnou a bylo to vidět zřejmě i na jejím výrazu, protože Vojtko hned dodal: „Vendulo, myslel jsem to jako zpěvaček!“ dodal hned podle deníku Blesk.

Vendula se nuceně usmívala, ale radost z toho určitě neměla. Marian tím poškodil celou atmosféru večera. Aby toho nebylo málo vedle ní seděl její syn, který tohle by tohle o tatínkovi poslouchat neměl. Na závěr večera pronesla: „Chtěla jsem říct, že některé věci, co tady zazněly, nejsou pravda.“

Témata: Vendula Pizingerová Marian Vojtko