Michaela Kuklová: Herectví pověsila na hřebík? Pochlubila se novým zaměstnáním!

Kuklová, Michaela 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. ledna 2021 21:33 | Aktualizováno: 19. ledna 2021 21:44

Herečka Michaela Kuklová (52) má novou práci! Využila svého výtvarného talentu a rozhodla se, že bude malovat obrazy na zakázku! Vzhledem k tomu, jak šikovná je, zřejmě nebude mít o zákazníky nouzi!

Herečka a dabérka Michaela Kuklová v sobě umělecký talent nezapře! Jak vás už dříve server stars24.cz informoval, oslnila svým výtvarným nadáním. Když na sociálních sítích ukázala své díla, mnozí její fanoušci i kolegové byli velmi příjemně překvapeni.

Netrvalo to dlouho a sympatická tmavovláska práskla, že ji její obrazy teď budou částečně živit! Na svém instagramovém profilu zveřejnila fotografii, na které se sice ještě válí, ale brzy bude vše jinak! „Tenhle víkend vidím naležato. Alespoň částečně a jinak budu malovat, protože jsem začala přijímat zakázky a z malování je zaměstnání,“ napsala Míša Kuklová.

Přesto si uvědomuje, že donutit se doma pracovat není úplně snadné. „Jenže...nakonec bude den vypadat tak, ze uvařím, tu poklidím, tam umeju, chvíli pomaluju, s někým poklábosím po telefonu, přečtu zprávy, ven se zvířátky a den bude fuč. Buď jsem méně produktivní, což odmítám přijmout, protože se nezastavím, nebo se sráží čas, to jinak nejni možný,“ směje se herečka.

A aby se všichni mohli kochat jejími výtvory, založila si dokonce ještě jeden speciální účet, kam nahrává fotky svých děl. „Založila jsem si nový profil, kde budou k vidění moje obrázky. Kéž vám dělají radost, jako mně jejich malování,“ vzkazuje fanouškům Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová