Dagmar Havlové zatrnulo: Velký strach o Evu Holubovou!

Eva Holubová se otužuje. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. ledna 2021 13:17

Zvlášť v současné době platí, že by zdraví mělo být na prvním místě. I kvůli tomu se Dagmar Havlová obávala o kolegyni Evu Holubovou, která provozuje otužování. Co si herečky mezi sebou vzkázaly?

Otužování je momentálně oblíbenější než kdy dřív, nedílnou součástí je také sdílení osobních zkušeností na sociálních sítích. Svědomitá je v obou směrech také Eva Holubová, která některé kamarády o uplynulém víkendu pořádně vyděsila.

Na instagramu totiž zveřejnila fotografii, na které se cíleně válí ve sněhu jen v plavkách. „Tak jsem to dala a je mi báječně. Musím přiznat, že zase takový hrdinství to není. Dneska si ještě musím dát pořádnou studenou sprchu, ta je náročnější,“ napsala.

Vyvolala tím však reakci plnou obav ze strany herecké kolegyně a bývalé první dámy Dagmar Havlové. „Vaječníky, ledviny!“ připomněla v diskuzi pod příspěvkem důležité vnitřní orgány.

Holubová ji ovšem vzápětí uklidnila. „Vaječníky už nejsou ve hře, ledviny jsou zvyklé na studené sprchy. Jedna věc je prochladnout, jiná věc se otužovat. Navíc jsem si prošla kurz a poradila se s lékaři,“ vzkázala Havlové.

Témata: Eva Holubová Dagmar Havlová