Dnes proběhl pohřeb herce Vlastmila Bedrny! Kdo se s ním přišel rozloučit?

Vlastimil Bedrna

Autor: Hrušková, stars24.cz

19. března 2018 14:14

Dnes ve dvanáct hodin proběhlo poslední rozloučení s hercem Vlastimilem Bedrnou. Na svém pohřbu se konečně dočkal slibovaných návštěv od svých kolegů z herecké branže.

Až po svou týdnech od své smrti se herec dočkal pohřbu. Důvodem byla, podle Blesk.cz rodina, která se sešla až dva týdny po jeho smrti. Vlastimil pobýval v domově pro seniory poslední léta svého života. Jeho kolegové mu slibovali návštěvu, bohužel ní nikdy nedošlo.

Na jeho pohřeb se dostavil herec Jiří Bartoška a poté se objevil kolega Kamil Heřmánek. Oba herci přinesli smuteční květiny na jeho památku. Nakonec se tedy setkání se svými příteli dočkal.

Vlastimil Bedrna se narodil 8. února 1929. Vystudoval hereckou školu DAMU a působil na divadelních prknech v Rokoku a poté v divadle Na Zábradlí nebo Pod Palmovkou. Ve filmech se objevil až počátkem 60. let. Zahrál si například ve filmu Božská Ema, Pozor vizita nebo S čerty nejsou žerty. V povědomí fanoušků byl ovšem nejvíce díky propůjčení svého hlasu kreslené postavě Homera Simpsona, kterou daboval až do svého ukončení herecké kariéry. Zemřel 6. března 2018. 

Témata: Vlastimil Bedrna