Kariéra přes postel? Šokující přiznání Patrasové o luxusu za sex!

Dagmar Patrasová 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. března 2018 14:08

Dáda Patrasová je nejen známá herečka, díky svým představením pro děti si ale získala i srdce desítek tisíc malých fanoušků.Nyní však šokovala veřejnost, když prozradila, co vše stálo na počátku její herecké kariéry.

Patrasová byla před desítkami let sex symbolem pro mnoho mužů a dodnes vypadá na svůj věk skvěle. Dříve se o ni ale pralo o poznání víc mužů, a někteří i velmi z daleka. Dostávala totiž nabídky k sňatku ze všech koutů světa.

"Za hluboké totality jsem jednu takovou dostala až z Ameriky, mohla jsem se vdát do New Yorku. Ale já měla jasno v tom, že rodiče, babičku, ani svůj milovaný Semafor prostě neopustím," uvedla v knize Fenomén Dáda.

"Můj obdivovatel ale reagoval tak, že mi za oceánem klidně podobné divadlo koupí. Nezlomil mě, ale dodnes jsme přátelé," dodala.

Žádost o ruku ale přišla i z Japonska. "Celé dva roky o mě usiloval. A byl to velmi bohatý muž, vlastnil v centru Tokya několik pozemků, stavěl mrakodrapy. I s ním se dodnes jen přátelím,“ vypráví dále herečka.

Sama ale tyto nápadníky odmítala, oči měla totiž jen pro Felixe Slováčka. Přesto se ani ona nevyhnula nabídce role přes postel. "Nechutnou historku jsem si prožila i v době, kdy jsem už měla malého syna. Tenkrát jsem dostala nabídku na tříletý kontrakt do Hollywoodu na natáčení seriálu za několik set tisíc dolarů," vzpomíná.

"Prý stačí, když s ním jednou měsíčně strávím noc v hotelu Hilton. V tu chvíli jsem položila pero a řekla, ať mě okamžitě odvezou na letiště. Nikdy bych kariéru tímhle způsobem nedělala, je to příliš krátkozraké," šokuje Dáda.

Kdyby věděla, jak dopadne, možná by si dřívější nabídky k sňatku rozmyslela. Sama teď totiž se Slováčkem bojuje a ačkoliv jsou stále spolu, o rozvodu se u nich zatím nehovoří. A to i přesto, že mají oba jiné partnery.

Felix žije se svojí novou partnerkou již čtyři roky. Při rozhovorech se netají tím, že by ještě rád měl potomka. Jeho přítelkyně Lucie Gelemová však v dohledné době děti neplánuje, jsou ale zamilovaní a tak si prý nedokážou budoucnost představit po boku někoho jiného.

Slováček také prozradil, co ho vedlo k tomu najít si o tolik mladší partnerku. Jeho odpověď byla překvapující. Mnozí totiž čekali důvody spojené se vzhledem nebo mládím. Omyl! Felix miluje svojí Lucii pro vzájemné pochopení a porozumění jeden druhému, uvedl Blesk.cz.

Felix dále uvedl, že si nepřeje, aby byla jeho partnerka nazývána milenkou. Podle něj po čtyřech letech vztahu už nejde o milenku. Jsou zamilovaní a nepřeje si, aby kdokoliv urážel jeho protějšek. Jde prý o opravdový vztah plný lásky.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček