Dušek a Holubová dotočili film Přání Ježíškovi: Budou z toho druhé Pelíšky?

Jaroslav Dušek v komedii Přání Ježíškovi.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. ledna 2021 21:44

V Josefově Dole v Jizerských horách skončilo natáčení nové romantické komedie Přání Ježíškovi. Jde o vánoční příběh odehrávající se během jednoho dne, ve kterém se proplétá několik příběhů a řada atraktivních postav. Budou z toho nové Pelíšky?

Natáčení nové romantické komedie Přání Ježíškovi nezačalo zrovna ideálně. Filmaři do ní původně obsadili Jiřího Bartošku, ale museli narychlo hledat náhradu, když byl kvůli náhlé zdravotní indispozici hospitalizován.

Štáb se nakonec domluvil s Jaroslavem Duškem. „Každý by chtěl mít v kinech milion diváků a tenhle film má krásný scénář, to obsazení je pěkné, takže může vzniknout krásný příběh,“ nechal se slyšet po poslední klapce.

Dušek před kamerou opět navázal osvědčenou spolupráci s Evou Holubovou, zmínění herci tvoří pár. „Jsem hrozně ráda za tohle setkání,“ svěřila se známá herečka.

V Přání Ježíškovi se dále objeví Richard Krajčo, Jiří Langmajer, Anna Polívková, Petr Vaněk, Matěj Hádek, Táňa Pauhofová, Veronika Khek Kubařová nebo Arnošt Goldflam. Film vzniká v produkční společnosti Movie Adama Dvořáka, do kin jej má 25. listopadu 2021 distribuovat společnost Bioscop.

Témata: film Přání Ježíškovi Jaroslav Dušek Eva Holubová